Hold

  LØRDAG                    
Letøvede
kl.12.30 – 17.30

Abrazoen og dissociering - Gør din partner til centrum for din dans via at dissociere og tænke rundt om hele tiden. Din dans vil desuden blive mere levende og dansabel.

To moduler med en times pause imellem  SØNDAG                   
Øvede og advance
Holdet er fyldt op
kl.12.30 – 17.30

Giroens dynamik -
Sacadas og ganchos i giroen.
Vi bruger begge to vores energi i giroen således at sacadas og ganchos bliver en integreret del af giroen og ikke udelukkende højdepunkt, hvor man går i stå bagefter.

To moduler med en times pause imellem
 

Workshop 16. og 17. september

Med Eva Lehrmann og Martin Nymann Pedersen
Vi vil gerne at tangoen er en sjov oplevelse for begge i parret. Vi lægger vægt på hvordan vi gensidigt kan inspirere hinanden i dansen ved at skabe rum og kontakt til den anden. Ved at fokusere på abrazoens uanede muligheder i spænding og fleksibilitet, tæt som åben, let og mere intens skaber vi en nærhed og fokus på den anden.

Eva
har med sine mange timer på Buenos Aires Milongas og undervisning med mange forskellige partnere de sidste år, skabt en tilgang til kvindens/følgerens rolle som via en umiddelbar læsning af herrens/førerens intention og fortolkning af musikken, skaber en kreativitet og legen med mulighederne i følgerens rolle.

Martin
har med sin lange erfaring og mange undervisningstimer en indsigt og sans for detaljen for den enkelte og giver dermed en meget præcis feedback til begge. I dansen søger han hele tiden nye muligheder for at udtrykke sig og skabe rammen for parrets dans.
Se også www.m2tango.dk
Lørdagsmilonga d.16.sep. kl.19-23.45 med let buffet og dejligt besøg af Eva & Martin, der sørger for god musik.
Pris 50 kr. gæst 70 kr.
Sted: Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C
 

Praktisk info

For septemberworkshop
 
Pris 300 kr.
pr. deltager pr. dag


Tilmeld dig allerede nu.
Der er plads til max. 12 par på hver workshop.

 
OBS! Tilmelding parvis.
Dog betaler I enkeltvis via hjemmesiden
-og begge skal være medlem af Tango Aarhus.
I er først optaget, når både du og din partner har betalt.

Handelsbetingelser
Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Skriv til webmaster for optagelse af arrangementer på hjemmesiden. Send foto/info/links via kontaktsiden. Opdateret: 14. sep. 17
Lav din egen hjemmeside med mono.net